Kyläyhdistyksen
pöytäkirjat

 

Kehittyvä Sieppijärvi ry:n kokouspöytäkirjat, myös hallituksen pöytäkirjat.
Pöytäkirjat ovat julkaisujärjestyksessä, päivämäärittäin

KYLÄYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009
Läsnä hallituksen jäsenet Kari Koivumaa, puheenjohtaja, Katariina Granat, sihteeri, Veikko Kylmämaa, Ossi Lappea ja Emmi Vaattovaara. Poissa Taisto Liikamaa ja Mikko Pääkkölä.
1.
Hallitus päätti järjestää yleisötilaisuuden kyläläisille keskiviikkona 25.2.2009 alkaen kello 18.00. Päätettiin kutsua kyläläiset iltakahville ja saada aikaan vapaata keskustelua kylää koskevista asioista. Päätettiin laittaa kahvikutsusta ilmoitus kylän nettisivulle ja Luoteis-Lappiin. Kokouksessa mietittiin, keitä kyläyhdistys ikään kuin odottaa mukaan keskustelutilaisuuteen ja löydettiinkin suuri joukko toimijoita, esimerkiksi koulun opettajat, metsästysseurat, Sieppijärven Sisu, työttömät, seurakunnan työntekijät, partiolaiset, 4H-kerholaiset, Sieppijärven VPK, eläkeläisyhdistykset, maatalousnaiset ja moottorikelkkailijat.
2.
Puheenjohtaja kertoi ongelmista, joita Sieppijärven VPK:lla tätä nykyä on eli aikuisia ei ole tarpeeksi mukana toiminnassa, puuttuu siis ns. hälytykseen lähtijöitä. Lapin lääninhallituksesta Soudunsaari on ollut yhteydessä, ja todennut, että kalustoa ei voida pitää Sieppijärvellä, jos hälytysvalmiutta ei ole. Nuorten toiminnassa sen sijaan mukana on parisenkymmentä tyttöä ja poikaa, harjoituksia pidetään perjantaisin vanhan kunnantoimiston tiloissa.
3.
Hallitus keskusteli muusta järjestettävästä toiminnasta kylässä. Puhuttiin Kuutamohiihdosta, retkihiihdosta, kylän ranta-illasta, toritapahtumasta ja Laestadius-polun ympärille järjestettävästä toiminnasta ja toiminnan sisällöstä eli kirjasesta. Kuultiin, että Heinävuoman laavulle voi hiihtää kelkan jälkeä pitkin, matkaa tulee noin 3 km. Kuultiin myös, että latu on viimevuotiseen tapaan tekeillä Varislahdesta Yliselle Honkajärvelle Aimo Järvirovan laavulle.
4.
Päätettiin järjestää Kuutamohiihto Viljaamin kämpälle ja takaisin perjantaina 13.3.2009.
5.
Päätettiin lähettää postinjakajan avustuksella kannatusjäsenmaksuun liittyvät kuitit, jotka sihteeri tekee.
6.
Päätettiin järjestää kyläyhdistyksen kevätkokous tiistaina 31.3.2009 kello 18.00.

Kyläpäällikko:
   Reeta Ikonen
  reeta.ikonen[at]hotmail.fi
  +358405064273

 

Kyläsihteeri:
   Piritta Unga
  pirittaunga[at]gmail.com
  040 9122908

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai esimerkiksi ideoita kyläyhdistykselle, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.