Kyläyhdistyksen
pöytäkirjat

 

Kehittyvä Sieppijärvi ry:n kokouspöytäkirjat, myös hallituksen pöytäkirjat.
Pöytäkirjat ovat julkaisujärjestyksessä, päivämäärittäin

PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 11.11.2009 KLO 17.00 – 18.00
1.
Läsnäolijat: Kokouksessa olivat paikalla hallituksen jäsenet Mikko Pääkkölä, Veikko Kylmämaa, Ossi Lappea, Emmi Vaattovaara, Kari Koivumaa ja Katariina Granat. Poissa oli Taisto Liikamaa.
2.Toimintasuunnitelma vuodelle 2010:
Keskusteltiin ensi vuoden toiminnasta eli kodan rakentamisaikataulusta ja talkoista (alkaen 28.11.2009), Laestadius-polulla järjestettävästä tapahtumasta (ruskavaelluksesta), Laestadiuspolkua esittelevästä karttaesitteestä, polun opasteista ja varainhankinnasta, kuten arpajaisista. Päätettiin järjestää viime vuoden tapaan kyläläisille Kuutamohiihto ja kevättapahtuma Tammella. Kuusensytytysjuhla järjestetään yhdessä koulun kanssa.
3. Kolarin kunnan ympäristönsuojelumääräykset
Kolarin kunta pyytää lausuntoa määräyksistä. Päätettiin, että lausunnon kirjoittaa puheenjohtaja.
4. Kyläkuusen valot
Sieppijärven kyläkuusi on noin 14,5 metriä korkea ja oksat alkavat noin 2 metristä. Kuusi on ollut tapana sytyttää ensimmäisenä adventtina kyläläisten iloksi. Perinnettä halutaan jatkaa. Hallitus päätti hankkia kuuseen uudet lamput ja tähden.
5. Ympäristökeskuksen työt Sieppijärvellä
Ympäristökeskuksen Sieppijärvellä hoitamiin ns. yty-töihin ei kaikilta osin olla tyytyväisiä. Täyttä varmuutta yty-töiden lopputuloksesta ei olla, sillä ympäristökeskus ei ole ”luovuttanut työtään” kyläyhdistykselle. Kylän mielestä Sieppijärvi sai lupauksiin nähden liian vähän aikaa ja työpanostusta. Pöytäkirja on luettu hallituksen kokouksessa 26.1.2010.

Kyläpäällikko:
   Reeta Ikonen
  reeta.ikonen[at]hotmail.fi
  +358405064273

 

Kyläsihteeri:
   Piritta Unga
  pirittaunga[at]gmail.com
  040 9122908

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai esimerkiksi ideoita kyläyhdistykselle, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.