Kyläyhdistyksen
pöytäkirjat

 

Kehittyvä Sieppijärvi ry:n kokouspöytäkirjat, myös hallituksen pöytäkirjat.
Pöytäkirjat ovat julkaisujärjestyksessä, päivämäärittäin

PÖYTÄKIRJA YHDISTYKSEN SYYSKOKOUKSESTA 2009
Kokous pidettiin kyläyhdistyksen tiloissa Sieppijärven koululla 11.11.2009 kello klo 18.00 – 19.00
Läsnä olivat: Mikko Pääkkölä, Veikko Kylmämaa, Ossi Lappea, Emmi Vaattovaara, Ari Unga, Kari Koivumaa ja Katariina Granat.
1. KOKOUKSEN AVAUS
Puheenjohtaja Kari Koivumaa avasi kokouksen.
2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS
Kokousilmoitus oli julkaistu 2.11.2009 netissä www.sieppijarvi.fi sekä 5.11.2009 ilmestyneessä Luoteis-Lapissa. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.
3. ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN
Sihteeri luki esityslistan, joka hyväksyttiin.
4. KOKOUSVIRKAILIJOIDEN VALINTA
Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kari Koivumaa, sihteeriksi Katariina Granat ja pöytäkirjan tarkastajiksi Emmi Vaattovaara ja Ossi Lappea.
5. VAHVISTETAAN KEHITTYVÄ SIEPPIJÄRVI ry:n HALLITUS VUODELLE 2010.
Kehittyvä Sieppijärvi ry:n puheenjohtajaksi on 1.1.2009 alkaen valittu Kari Koivumaa ja varapuheenjohtajaksi Taisto Liikamaa, joka toimii Laestadius-polun rakenteet – hankkeen vastuuhenkilönä. Hallituksen muita jäseniä ovat Ossi Lappea, Veikko Kylmämaa, Mikko Pääkkölä ja Emmi Vaattovaara. Kyläyhdistyksen ja hallituksen sihteerinä kuin myös yhdistyksen rahastonhoitajana ja Laestadius-polun rakenteet – hankkeen ohjausryhmän sihteerinä on Katariina Granat.
6. VALITAAN TYÖRYHMÄT JA KYLÄYHDISTYKSEN EDUSTAJAT RÖKÄSTOIMIKUNTAAN
Keskusteltiin Rökäs-toimikuntaan kuulumisesta. Päätettiin, että puheenjohtaja ottaa yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan Pentti Vaattovaaraan, ja selvittää, järjestääkö Rökäs ry. ensi kesänä toimintaa, esimerkiksi Rökäs-melontatapahtuman.
7. PÄÄTETÄÄN JÄSENMAKSUN SUURUUDESTA VUODELLE 2010. PÄÄTETÄÄN KANNATUSJÄSENMAKSUN SUURUUDESTA.
Päätettiin molempien tukimaksujen suuruudeksi 10 euroa henkilöä kohti.
8. VALITAAN KAKSI TILINTARKASTAJAA JA KAKSI VARATILINTARKASTAJAA VUODELLE 2009.
Kehittyvä Sieppijärvi ry:n tilintarkastajiksi vuodelle 2010 valittiin Marketta Liikamaa ja Antero Laine sekä varalle Kosti Kaukonen.
9. KOKOUSILMOITUKSET JA TILAISUUKSISTA ILMOITTAMINEN
Päätettiin, että yhdistyksen ilmoituslehtenä jatkaa Luoteis-Lappi. Hallituksen kokouksista päätettiin ilmoittaa puhelimella (tekstiviesteillä).
10. TOIMINTASUUNNITELMASTA PÄÄTTÄMINEN
Hallitus on kirjannut toimintasuunnitelmaansa vuodelle 2010 seuraavat asiat: Laestadius-polulle suunnitellun kodan rakentamista jatketaan. Laestadius-polun markkinointia ja käyttäjiä varten hankitaan karttaesite. Polun opasteet päivitetään. Järjestetään Kuutamohiihto ja Tammen kevättapahtuma viime vuoden tapaan. Tehdään viime syyskuussa järjestetystä Laestadius-polun ruskavaelluksesta viikonlopputapahtuma. Järjestetään vuoden aikana arpajaiset. Syyskokous hyväksyi toimintasuunnitelman.
11. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN
Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 19.00.

Kyläpäällikko:
   Reeta Ikonen
  reeta.ikonen[at]hotmail.fi
  +358405064273

 

Kyläsihteeri:
   Piritta Unga
  pirittaunga[at]gmail.com
  040 9122908

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai esimerkiksi ideoita kyläyhdistykselle, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.