Kyläyhdistyksen
pöytäkirjat

 

Kehittyvä Sieppijärvi ry:n kokouspöytäkirjat, myös hallituksen pöytäkirjat.
Pöytäkirjat ovat julkaisujärjestyksessä, päivämäärittäin

KEHITTYVÄ SIEPPIJÄRVI RY:n VUOSI 2009
Kyläyhdistyksen tarkoitus on edistää kaikenpuolista hyvinvointia Sieppijärven kylässä. Kun kyläyhdistyksen toimintavuosi 2009 alkoi, oli tilillä rahaa 4800 eur. Toimintavuoden viimeisenä päivänä rahaa oli 5100 euroa. Käyttörahaa oli siis kertynyt vuoden aikana vajaat 300 euroa lisää. Tiliotteiden saldot muodostavat kehykset kylätoiminnalle.
Kylätoiminnan kannalta tärkeintä ovat kuitenkin kyläläiset. Kylätoiminta on tällä kylällä asuvien kyläläisten hyväksi ja parhaaksi. Kyläyhdistys voi vain toivoa saavansa kyläläiset mukaan toimintaansa. Vuoden 2009 aikana kylänväki maksoi jäsenmaksuja yhteensä 790 eur. Tämä tarkoittaa yhdistyksellä olevan 79 jäsenluetteloon merkittyä maksavaa kyläyhdistyksen jäsentä. Vuoden aikana järjestettyjä tapahtumia olivat Kuutamohiihto maaliskuussa, Tammen laavun pääsiäistapahtuma huhtikuussa ja Rökäs- tapahtuma heinäkuussa. Laavukirkon kesätapahtumissa oltiin kolmesti mukana ja Laestadiuspolun ruskavaellus järjestettiin syyskuussa.. Metsälle lähtevien siunaustilaisuuteen vietiin kahvit ja munkit ja adventin valojuhla järjestettiin ensimmäisenä adventtipyhänä.
Kyläyhdistys on viime vuonna tehnyt yhteistyötä erityisesti Liisa Virtasen ja Liisa Kurun kanssa. He ovat lahjoittaneet yhdistyksen käyttöön Leastadiuspolun kuvista valmistettuja postikortteja ja antaneet yhdistykselle oikeudet omiin kuviinsa.
Kyläyhdistys on hankkinut varojen keräämiseksi Kyläpaidat. Paitoihin painettu teksti ”No son Sieppijärvi” on lähtöisin Ari Ungalta, joka on edelleen toiminut kyläsivujemme verkkovastaavana ja kehittäjänä yhteistyössä kyläyhdistyksen kanssa.
Paitojen lisäksi myyntiä varten on hankittu Maaret Rantapelkosen tekemät keraamiset Sieppi-Äijät, joita saa vain kyläyhdistykseltä.
Laestadiuspolun puitteissa kyläyhdistys on jatkanut reitin kehittämistä aloittamalla EU-rahoitteisen hankkeen ison 90 neliömetrin suuruisen kodan rakentamiseksi laavukirkon lähelle. Kotaan tarvittavat rakennuspuut on saatu Kolarin seurakunnalta lahjaksi, ja ne on viime talvena kaadettu ja kuljetettu Sieppijärven asemalle työstämistä varten.
Kaiken kaikkiaan viime vuosi 2009 oli toiminnan näkökulmasta ”pippurisen pirteä”, kuten eräs vieraspaikkakuntalainen osuvasti kuvasi kylämme toimintaa Vieraskirjassa
Parasta olemme me kyläläiset, ihastuttajina ja vihastuttajina, tekijöinä ja aikojina.

Kyläpäällikko:
   Reeta Ikonen
  reeta.ikonen[at]hotmail.fi
  +358405064273

 

Kyläsihteeri:
   Piritta Unga
  pirittaunga[at]gmail.com
  040 9122908

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai esimerkiksi ideoita kyläyhdistykselle, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.