Kyläyhdistyksen
pöytäkirjat

 

Kehittyvä Sieppijärvi ry:n kokouspöytäkirjat, myös hallituksen pöytäkirjat.
Pöytäkirjat ovat julkaisujärjestyksessä, päivämäärittäin

KEHITTYVÄ SIEPPIJÄRVI RY
VUOSIKOKOUS
Kokous pidettiin Sieppijärven koululla 8.4.2010 kello klo 18.00 – 19.50
Läsnäolijat: Liisa Kuru, Liisa Virtanen, Vuokko Niva, Antero Laine, Veikko Kylmämaa, Mikko Pääkkölä, Ossi Lappea, Leila Lappea, Anna-Liisa Lappea, Emmi Vaattovaara, Kari Koivumaa ja Katariina Granat.
Kokouksen aluksi järjestettiin kahvitilaisuus, jossa huomioitiin kyläläisiä. Vuoden 2009 sieppiläisiksi valitut Liisa Virtanen ja Liisa Kuru saivat kunniakirjan, Sieppi-Äijä –patsaan ja Keijo Taskisen valokuvakirjan.
Valintaperuste Liisojen valitsemiselle on ollut heidän yhteinen kylätoimintaa palveleva ja rikastuttava valokuvaharrastus, esimerkiksi Laestadiuspolun kuvaaminen eri vuodenaikoina, esiintyminen Rökästapahtumassa kesällä 2009, Sieppijärvi-aiheisten postikorttien myyntiin tuominen ja muu kylään päin suuntautunut kuvaaminen.
Kyläyhdistys onnitteli myös viimevuotisia vauvaperheitä ojentamalla kunniakirjat ja lahjat. Viime vuonna 2009 uusiksi kyläläisiksi syntyneitä vauvoja ovat Samuel Tonuzi (Mervi Unga, Bledian Tonuzi ja Aurora Tonuzi) ja Juho Uusimaa (Maaria Niva, Tommi Uusimaa ja Lauri Uusimaa).
Paikalla oli Tonuzin perhe.
1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Kari Koivumaa avasi kokouksen kahvitilaisuuden jälkeen klo 18.45.
2.KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS
Kokousilmoitus oli julkaistu 31.3.2010 ilmestyneessä Luoteis-Lapissa sekä netissä kyläsivuston etusivulla 22.3. alkaen (www.sieppijarvi.fi). Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.
3.KOKOUSVIRKAILIJOIDEN VALINTA
Vuosikokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kari Koivumaa ja sihteeriksi Katariina Granat. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Liisa Kuru ja Liisa Virtanen.
4. KOKOUKSEN ESITYSLISTA.
Hyväksyttiin esityslista.
5.KYLÄYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009.
Lisättiin toimintakertomukseen merkintä siitä, että Kolarin seurakunta on lahjoittanut rakennuspuut työn alle olevaa Laestadiuspolun kotaa varten. Hyväksyttiin vuoden 2009 toimintakertomus em. lisäyksellä.
6.TILIKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS
Kyläyhdistyksen tilikertomus ja tilinpäätös ovat valmisteilla. Vuosikokous hyväksyi asian siirtämisen jatkokokouksen päätettäväksi toukokuussa.
7.MUUT ASIAT (HALLITUKSELLE)
Keskusteltiin vilkkaasti kylätoiminnasta. Jätettiin seuraavia asioita hallituksen edelleen työstettäväksi:
- mahdollinen kesäkauden avajaistapahtuma Tammen laavulla tai uimarannalla kesäkuussa - kevätsiivouspäivä kylän raiteilla - kirkon ympärillä olevan pensaikon siistiminen, parkkipaikan ympäristön siistiminen (yksityiset maanomistajat ja seurakunta); kirkon näkyville saaminen (raivaustöitä) - kylän julkisten rakennusten ja ympäristön siistiminen, puistoalueitten ja uimarannan - Laestadiuspolku antaa aihetta ideointiin: postimerkki; polun varressa olevien kaltioiden merkitseminen ja niistä tiedottaminen (Lappeaan päin vaellettaessa viimeisen kaltio on Piimäkaltio); polun varressa viihtyvien kasvien kuvaaminen ja niistä kertominen (taulut)
8. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN.
Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.50.

Kyläpäällikko:
   Reeta Ikonen
  reeta.ikonen[at]hotmail.fi
  +358405064273

 

Kyläsihteeri:
   Piritta Unga
  pirittaunga[at]gmail.com
  040 9122908

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai esimerkiksi ideoita kyläyhdistykselle, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.