Kyläyhdistyksen
pöytäkirjat

 

Kehittyvä Sieppijärvi ry:n kokouspöytäkirjat, myös hallituksen pöytäkirjat.
Pöytäkirjat ovat julkaisujärjestyksessä, päivämäärittäin

KEHITTYVÄ SIEPPIJÄRVI RY HALLITUKSEN KOKOUS 12.5.2011
Läsnä:
Raisa Hartikainen, Esa Koivumaa, Taisto Liikamaa, Kari Koivumaa
1. Kari Koivumaa avasi kokouksen
2. Hallitus allekirjoitti tilinpäätöksen ja esittää vuosikokoukselle, että se myöntäisi tili- ja vastuuvapauden tilivelvollisille tilikaudelta 2010
3. Hallitus käsitteli ja hyväksyi Kari Koivumaan laatiman Kehittyvä Sieppijärvi ry:n vuoden 2010 toimintakertomuksen ja esittää että vuosikokous hyväksyy toimintakertomuksen.
4. Vuosikokous koululla 15.5.2011 kello 18:00. Raisa hoitaa kahvitukset ja kahvileivät yhdessä Karin kanssa. Kokouksen alussa huomioidaan vuonna 2010 syntyneet sieppiläiset vauvat ja heidän vanhempansa sekä julkistetaan ja palkitaan vuoden 2010 sieppiläinen. Raisa huolehtii myös loput lahjat ja palkinnot.
5. Kotahanke on lähtenyt taas vauhtiin, kun kyläyhdistys on palkannut töihin kaksi pätevää hirsimiestä. Kyläyhdistys on ottanut työntekijöille pakolliset vakuutukset.
6. Päätettiin siirtää Laestadiuspolun kartan toteutus vuodelle 2012, koska kotahanke rasittaa merkittävästi kyläyhdistyksen taloutta. Arpajaisia valmistellaan rahavarojen kartuttamiseksi.
7. Keskusteltiin mahdollisesta kyläkahvilatoiminnan aloittamisesta, vaatii viellä miettimistä ja suunnittelua. Vuosikokouksessa voidaan miettiä asiaa suuremmalla porukalla.
8. Päätettiin järjestää uimarannan ja kyläraitin siivoustalkoot perjantaina 27.5 kello 18:00. Taisto tarjoaa pullat, Kari keittellee kahvit talkooporukalle. Kullervo Lauri huolehtii uimarannalle vaihtolavan roskia varten.
9. Kolarin kunta on toimittanut kyläyhdistyksen pyynnöstä uimarannalle seulottua hiekkaa, joka siirretään Jyrki Vaattovaaran traktorilla järvenpohjaan suodatinkankaan päälle. Kunta on luvannut muutenkin tehdä uimarannalla ympäristötöitä.
10. Puheenjohtaja päätti kokouksen 21:15

Kyläpäällikko:
   Reeta Ikonen
  reeta.ikonen[at]hotmail.fi
  +358405064273

 

Kyläsihteeri:
   Piritta Unga
  pirittaunga[at]gmail.com
  040 9122908

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai esimerkiksi ideoita kyläyhdistykselle, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.