Kyläyhdistyksen
pöytäkirjat

 

Kehittyvä Sieppijärvi ry:n kokouspöytäkirjat, myös hallituksen pöytäkirjat.
Pöytäkirjat ovat julkaisujärjestyksessä, päivämäärittäin

Kehittyvä Sieppijärvi RY          TOIMINTASUUNNITELMA 2020

 1. YLEISTÄ
 1. 1.Tavoitteet

Kehittyvä Sieppijärvi ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on kylän asukkaiden yleisten ja yhteisten etujen ajaminen, viihtyvyyden ja yhteishengen lisääminen, perinteiden vaaliminen ja elinkeinojen ja yritystoiminnan kehittäminen. Yhdistys pyrkii kaikenpuoliseen hyvinvoinnin edistämiseen Sieppijärven kylällä.

 1. 2.Toiminta

Yhdistyksen toimintaan kuuluu lausuntojen antaminen viranomaisille, tapahtumien järjestäminen sekä kehittämishankkeiden suunnitteleminen ja toimeenpaneminen.

 1. 3. Jäsenet

Yhdistyksen jäsenenä voi olla kuka tahansa Sieppijärven kylän asukas. Vuonna 2019 yhdistyksellä oli 66 jäsenmaksun maksanutta jäsentä.

 1. HALLINTO JA TALOUS
 1. 1.Hallitus

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus. Hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja (Reeta Ikonen), varapuheenjohtaja (Pertti Unga), sihteeri-rahastonhoitaja (Piritta Unga) ja neljä muuta jäsentä (Taisto Liikamaa, Toni Ylläsjärvi, Esa Koivumaa ja Mirka Kaikkonen). Hallituksen toimikausi on kaksi kalenterivuotta. Uusi hallitus valitaan tämän toimintavuoden jälkeen. Yhdistyksen nimen kirjoittaa puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja sihteerin tai rahastonhoitajan kanssa.

 1. 2.Päivittäiset raha-asiat

Yhdistyksen päivittäisistä raha-asioista huolehtii rahastonhoitaja. Laskut hyväksyvät puheenjohtaja ja sihteeri. Kirjallisista dokumenteista huolehtii sihteeri.

 1. 3.Tiedottaminen

Yhdistys tiedottaa toiminnastaan kylän nettisivuilla (www.sieppijarvi.fi) ja Kehittyvä Sieppijärvi ry:n Facebook-sivuilla sekä Facebookin yhteisössä Sieppijärvi. Lisäksi tapahtumia mainostetaan kylän ilmoitustauluilla sekä tilanteen mukaan Luoteis-Lappi lehdessä.

 1. TAPAHTUMAT
  1. 1.Tapahtumat vuonna 2020

Vappuaattona järjestetään uimarannalla perinteinen Vappukokko-tapahtuma, jos sää sallii. Kesällä järjestetään frisbeegolf-turnaus kylän radalla ja karaokelaulut Meän kodalla. Suunniteltiin myös perheolympialaisia. Ensimmäisenä adventtina järjestetään yhdessä koulun kanssa Kuusensytytysjuhla.

 1. 2.Muu toiminta

Tapahtumien lisäksi yhdistys vuokraa omistamaansa Meän kotaa ja järjestää sinne kahvituksia. Uimarannalla on kaksi sup-lautaa, joita vuokrataan. Perinteisiin kuuluu myös kylään syntyvien lasten ja Vuoden sieppiläisen palkitseminen. Viimeksi vuoden sieppiläinen valittiin puhelinäänestyksellä. Lisäksi kyläyhdistys muistaa kylässä asuvia 90 vuotta täyttäviä.

Toimintakaudella 2019 - 2020 Kehittyvä Sieppijärvi ry:n hallitus on painottanut toiminnassaan kylässä olemassa olevien virkistyskohteiden näkyvyyden lisäämistä ja niiden tuomista entistä enemmän ja helpommin kyläläisten käyttöön.

 1. YHEISTYÖTAHOT

Yhdistys tekee yhteistyötä kylän muiden toimijoiden kanssa, erityisesti koulun ja vanhempainyhdistyksen.

Kyläpäällikko:
   Reeta Ikonen
  reeta.ikonen[at]hotmail.fi
  +358405064273

 

Kyläsihteeri:
   Piritta Unga
  pirittaunga[at]gmail.com
  040 9122908

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai esimerkiksi ideoita kyläyhdistykselle, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.